Jouw experiment in de ruimte
Lees meer...NJRS
Postadres
Postbus 38
5340 AA Oss

Telefoon
024 - 64 199 29
E-mail
info@njrs.nl
ICMC Hosting & Domeinnaam


Excursie naar de grootste lucht- en ruimtevaartshow op vliegveld Le Bourget bij Parijs in juni 2007Zeer tevreden keken de deelnemers aan de excursie terug naar de Lucht- en ruimtevaartshow op het vliegveld van Le Bourget in juni 2005 . Honderden vliegtuigen, straaljagers, helicopters enz. stonden er opgesteld. En in het weekend genoten we van een schitterende vliegshow met o.a. het stuntteam The Red Arrows, waarvoor velen van heinde en verre alleen al waren gekomen. Onvergetelijk!

Op ruimtevaartgebied heel veel schitterende modellen, waarvan vele op ware grootte, van satellieten en raketten uit de V.S., Rusland, Europa, China, Japan en diverse andere landen. Vooral de hulpraket van de Ariane 5 en de Sojoez Fregat raket uit Rusland maakten grote indruk.
Maar ook de dag ervoor - een bezoek aan Parijs - maakten de deelnemers wild enthousiast. Heel lang genoten ze van het uitzicht boven in de Eiffeltoren. Maar ook de Notre Dame, de Arc de Triomphe, de Seine enz. zullen ze nimmer meer vergeten. En een ritje in de Franse metro moest natuurlijk ook beleefd worden. Wie had gedacht zomaar een molen in Parijs tegen te komen?

In juni 2007 vindt deze niet te missen tentoonstelling wederom plaats. Natuurlijk is de Nederlandse Jeugdvereniging voor Ruimtevaart en Sterrenkunde weer van de partij.
We vertrekken vrijdagsochtends 22 juni om 's middags en 's avonds van die mooie Franse hoofdstad te kunnen genieten.
Zaterdag zijn we de hele dag op het tentoonstellingsterrein en zondags rond het middaguur op 24 juni zijn we weer op ons vertrek/aankomstpunt in Nederland.
Misschien vertrekken we al op donderdagavond 21 juni om daardoor nog meer van Parijs te kunnen genieten.

Deelnamekosten: slechts 98 euro (inclusief reis, eten en drinken en toegangsprijs)
Aanmelden: telefoon 024 - 64 199 29 of e-mail info:njrs.nl

Houd er rekening mee dat deze excursie nu al half vol geboekt is !!!!!!!!!!!

Daar zal ook het nieuwe Russische zes-persoons ruimtevaartcapsule Cliper te zien zijn. Lees hierover uitvoerig in ASTRUIM April 2005

Copyright 2003 N.J.R.S. - Hosting door ICMC Hosting B.V.